Samenwerking

Leader Software staat voor leiderschap, maar niet zonder intensieve samenwerking met de betrokken partijen. Altijd je voelhorens hebben uitstaan in de wereld van de logistiek is daarvoor een vereiste. Daar draait het om. We staan nooit stil als het gaat om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van software. Innovatie is ten slotte onze grootste kracht.

Service

Door de samenwerking met onze klanten steeds verder uit te diepen kunnen we onze service continue verbeteren. Onze serviceverlening ziet de klant terug in de werkplaats waar de trucks efficiënt worden onderhouden en ook weer snel de weg op kunnen. Op weg naar hun klanten om daar de bestellingen af te leveren. Op een veilige wijze.

Helpdesk

Natuurlijk kan er altijd plotseling iets gebeuren dat direct de aandacht vraagt. Iets wat direct handelen vereist om het probleem op te lossen. Daarvoor kun je terecht bij onze helpdesk, die altijd bereikbaar is. Wij staan garant voor een continue werking en optimale toepassing van de mogelijkheden van AutoDias.

Trainingen

Garantie en veiligheid leveren wij ook in de vorm van trainingen bij onze klanten. De medewerkers worden getraind door onze specialisten. Meerdere keren worden uw mensen uitgenodigd om bij ons op kantoor te worden bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen binnen ons softwareprogramma AutoDias. Nieuwe toepassingen worden toegelicht en gedemonstreerd.

Stage

Leader Software werkt samen met ict-opleidingen op hbo-niveau die worden gegeven bij de Fontys Hogescholen en Avans Hogescholen. Regelmatig lopen studenten voor langere tijd stage bij ons. Een uitdagende opdracht want ze mogen meekijken in onze ‘keuken’.