Klanten

Leader Software werkt voor een brede gebruikersgroep op de markt van bedrijfswagens. Daaronder vallen bijna alle dealers van het Duitse MAN. Deze bedrijfswagens worden allemaal via importeur en dealer Pon geïmporteerd vanuit Duitsland. En bijna alle dealers van IVECO, vaak in combinatie met FIAT Professional. Met beide merkgroepen is een verregaande integratie van AutoDias.

Daarnaast werken een aantal garagebedrijven met bedrijfswagens van DAF en VOLVO met ons softwarepakket. Ook deze merken worden ondersteund door AutoDias en kunnen altijd gebruikmaken van onze goede service. Ook merkonafhankelijke bedrijfswagengarages en werkplaatsen van grote transportbedrijven gebruiken AutoDias.

Schiphol

Behalve bedrijfswagens in de transportsector zijn er ook andere sectoren die werken met onze software. Dat zijn bijvoorbeeld brandweerauto’s en vuilniswagens. En een groot deel van het openbaar vervoer in de vorm van streekbussen wordt onderhouden via ons softwarepakket. De werkplaats op de luchthaven Schiphol maakt gebruik van onze software AutoDias bij het onderhoud van hun bedrijfswagenpark.

Sleutel

Leader Software richt zich op de eerste plaats op het leveren van toegevoegde waarde op een persoonlijk niveau. In een direct, vertrouwd contact met de klant. Wij hebben – bij wijze van spreken – de sleutel van iedere klant.

Klanten die ook al werken met AutoDias