AutoDias - dé Dealer Management Software

Leader Software ondersteunt onderhoudsbedrijven van bedrijfswagens met een uniek softwarepakket: AutoDias. Iedereen in de garage werkt met het pakket AutoDias. En dat is wel zo efficiënt en veilig bovendien.

Met één druk op de knop wordt het digitale dossier van de betreffende bedrijfswagen geopend. Iedereen die betrokken is bij het onderhoud, van receptionist tot magazijnmedewerker, weet wat er moet gebeuren aan de bedrijfswagen. De plek in de werkplaats is gereserveerd en zodra de wagen gereed is voor vertrek, wordt de eigenaar direct gebeld.

Hoe gaat het in zijn werk?

Op het moment dat een bedrijfswagen wordt besteld, zet de verkoper de wagen in het systeem. Het digitale dossier met uniek nummer wordt geopend.
Uw bedrijfswagen is nog een anonieme wagen zonder verdere aankleding en specifieke bedrijfsuitstraling. Ook de bestellingen hiervoor worden direct in het systeem gezet. Zo houdt de financiële administratie grip op de kosten, want ook deze afdeling kan direct in het systeem.
Zodra zicht is op de levering van de bedrijfswagen kan de planner, na samenspraak met het magazijn vanwege het voorraadbeheer voor de benodigde onderdelen, aan de slag om een plek te reserveren in de werkplaats.
Daarna gaat de bedrijfswagen naar de werkplaats en wordt gereed gemaakt voor aflevering. De monteur kan aan de slag. Een druk op de knop en alle gegevens van de bedrijfswagen staan op het scherm.
Als de bedrijfswagen rijklaar is en kan worden afgeleverd, is dit direct af te lezen in AutoDias. Vervolgens worden momenten van onderhoud en APK-keuring alvast in het systeem gezet. Zodra een moment van onderhoud of keuring in beeld komt, ontvangt de transporteur een bericht/signaal voor het maken van een afspraak.
Wilt u ook gaan werken met de AutoDias software van Leader Software? Wij innoveren graag met u mee! Vraag naar de mogelijkheden!

Veiligheid

Het proces zoals beschreven zorgt voor een goede waarborg van de veiligheid van de bedrijfswagen en de betreffende chauffeur natuurlijk. Leader Software borgt de veiligheid door het continu innoveren van het softwarepakket. Het optimaal benutten van dit pakket zorgt ervoor dat alle informatie op orde is. En dat
zorgt ervoor dat de logistiek in de werkplaats op orde is.

Tegenwoordig meten de trucks hun eigen banden. En we verwachten dat de bedrijfswagen straks zelf bepaalt wanneer onderhoud noodzakelijk is. Daarvoor zijn ontwikkelingen in de fabriek al in gang gezet. Dat kan natuurlijk alleen als de uitwisseling van informatie met AutoDias optimaal is.

Waarom kiezen voor Leader Software?

1

Wij onderhouden het reguliere pakket non-stop. Dus de nieuwste ontwikkelingen worden direct geïmplementeerd.

2

Wij ontwikkelen continu nieuwe modules die het huidige onderhouds- pakket nog verder optimaliseren. En we ontwikkelen nieuwe projecten.

3

Wij zorgen voor instapklare conversies van de ene plek naar de andere plek.

4

Wij bieden jaarlijks meermaals trainingen aan medewerkers van onze klanten.